Ilja Verstraten afscheidsfotograaf Zeeland en uitvaartfotograaf Zeeland

Tachtig jaar

Tachtig jaar werden mijn opa en mijn oma’s, ik herinner het me nog goed.
Het is een mooie leeftijd die bij opa’s en oma’s hoort. Niet bij papa’s. Want als je tachtig bent, ben je toch écht wel oud!
Toch werd mijn vader gisteren tachtig jaar. Ik kan het bijna niet geloven.
Ik heb mijn vader nooit als oud gezien, hij was ook niet oud. Misschien komt dat ook omdat mijn opa, die drie jaar geleden gestorven is, negenennegentig jaar geworden is. Er zat dus tot die tijd nog een generatie boven hem.

Leuk voor iedereen

Natuurlijk ben ik heel blij en dankbaar dat hij tachtig mocht worden en dat hij dat met zijn familie mocht vieren.
Hij had graag een groot feest gewild met familie en vrienden maar helaas kon dat niet vanwege gezondheidsredenen.
Daarom hebben we familie en vrienden gevraagd om herinneringen/ anekdotes / verhalen op te schrijven zodat we die konden bundelen in een map. Zo was iedereen er toch een beetje bij. Voor mijn vader erg leuk om al deze herinneringen te lezen. Maar ook voor ons, als kinderen, was dit heel leuk. Zo leerden wij hem ook weer een beetje beter / op een andere manier kennen.
Mensen die herinneringen hadden geschreven, vertelden dat het leuk was om deze op te halen toen ze er voor gingen zitten. Dat zijn dingen waar je normaal, in de flow van het leven, niet zo snel meer aan denkt.

Doe het nu het nog kan

Hoe mooi is het, dat er al aan drie kanten plezier aan beleeft wordt, zonder dat iemand anders het verder nog gelezen heeft.
Een mooie reminder weer om je herinneringen nu te delen. Te vaak wachten we tot iemand dood is en op de afscheidsbijeenkomst hoor ik, als afscheidsfotograaf dan de prachtigste verhalen en herinneringen.
Laat ze nu horen, nu het nog kan, aan degene waar het om gaat en geniet er samen van!

Contact

Wil je iets weten over afscheidsfotografie of uitvaartfotografie? Dan vertel ik je er graag over en luister naar wat jouw wensen en behoeften hierin zijn. Of heb je een afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf nodig? Ik woon in Zeeland maar werk door bijna heel Nederland en België.

Neem contact met me op door te mailen naar contact@iljaverstraten.nl of bel of whatsapp op telefoonnummer: 06-402 89 825

Contact

tekening_Kolibrie_van_Ilja_Verstraten_afscheidsfotograaf_in_Zeeland_en_ België_en_ uitvaartfotograaf_in_ Zeeland_en_België

Bel Ilja op 06- 40 28 98 25 of

mail naar

contact@iljaverstraten.nl

Uitvaartfotografie

Ik help je liefdevolle momenten onvergetelijk te maken zodat je ze ze kunt verweven in je leven.

Afscheidsfotografie

De laatste woorden, een laatste kus, een laatste streling. Het zijn belangrijke momenten om te onthouden om daarna verder te kunnen leven in plaats van te overleven.