Klantervaringen

Lees hieronder de warme reacties van mensen waarvoor Ilja Verstraten herinneringsfotografie een afscheidsreportage en / of uitvaartreportage heeft gemaakt. Lees hieronder in de testimonials wat de foto's voor mensen betekenen en hoe ze de werkwijze van Ilja Verstraten afscheidsfotograaf en uitvaartfotograaf hebben ervaren. 

Toen onze vader kwam te overlijden hebben wij gelijk besloten om jou te benaderen.
We wilden graag dat er een fotoboek gemaakt zou worden: dit boek zou ons veel troost kunnen bieden en een mooie herinnering aan onze vader zijn.
In de periode van en na het overlijden van iemand zit je immers in een soort roes en gaan er toch heel wat dingen langs je heen.

Nu we een paar weken verder zijn hebben we de behoefte om samen nog eens terug te kijken naar het overlijden van onze vader en naar de dag van de uitvaart….en dan pak je het mooie album erbij, het is een kostbaar bezit.

Wij hebben het album ook aan anderen laten zien en merken dat iedereen er een positief gevoel bij heeft .
Er zijn ook mensen die niet bekend zijn met afscheidsfotografie maar die, na het zien van het album, echt onder de indruk zijn!

Wij vertellen dan dat wij ontzettend blij zijn dat we jou bij alles betrokken hebben en dat we jouw fijne werkwijze enorm waarderen……je bent overal bij geweest om foto’s te maken maar je was voor ons onzichtbaar.

We willen jou nogmaals bedanken voor alles: het zal ons helpen om het verlies van onze vader een plekje te geven en we sluiten af met de woorden van onze vader:

'Moge jullie verdriet verstillen tot dierbare herinneringen…..'

familie van queckelberghe

Ik vind het geweldig.
Als ik had geweten dat afscheidsfotografie zo zou zijn, had ik het eerder bij de begrafenis van mijn moeder ook laten doen.
De foto’s en het filmpje wat je hebt gemaakt, bieden troost.


Ik kijk elke avond in het album en elke avond vallen me weer nieuwe dingen op. Door in het album te kijken voelt Yvonne toch nog dichtbij.


Ik vind het geweldig om de foto’s te zien van mijn kleinkinderen. De één leest een gedicht voor wat hij zelf heeft gemaakt, dat vond ik zo knap! Als trotse opa is dat heel mooi om terug te zien.
De foto van een ander kleinkind die de rouwauto in kijkt waar de kist in staat, net voor hij definitief wegrijdt, vind ik prachtig! Die foto staat in het album maar deze staat ook in een lijstje op de kast. Ik kijk er elke dag naar. Dit moment heb ik zelf die dag helemaal niet gezien. Dat is het mooie van foto’s. Zelf zie je niet alles maar op de foto’s zie je achteraf nog zoveel mooie momenten.


Mensen aan wie ik het album laat zien, vinden het allemaal heel mooi. Door samen het album te bekijken kun je herinneringen delen en dat is fijn. Herinneringen die je vergeten was komen weer boven. Soms word ik er wel verdrietig van maar het helpt en troost me ook.

De kleinkinderen hebben van tevoren de kist beschilderd. Ook daar heb je foto’s van gemaakt. Deze foto’s zijn zo mooi om terug te zien. De liefdevolle boodschappen en tekeningen die ze hebben geschreven, getekend en geplakt. De kleurrijke kist die het was geworden toen ze klaar waren. Ik vind het fijn om dit terug te zien De kleinkinderen kijken ook nog regelmatig naar de foto’s. Ze waren snel aan je gewend en ze vroegen jou net zo makkelijk om hulp of vertelden hun verhaal tegen je.

De foto’s die je hebt gemaakt toen we afscheid namen van Yvonne geven troost. Ze zijn niet eng of verdrietig. De situatie is verdrietig maar je hebt het sereen en liefdevol in beeld gebracht. De wade waarin ze opgebaard lag was voor ons heel belangrijk. Om de foto’s daarvan terug te zien vind ik heel mooi en troostend.

Ik heb je niet echt gezien tijdens het fotograferen. Je ziet soms wel wat beweging maar zeker niet storend. Zoals je zelf ook zegt, dat je je niet onzichtbaar kan maken maar wel onopvallend, is helemaal waar.


Mijn (klein)kinderen en ik hebben aan de samenwerking met jou een prettige herinnering en ik raad iedereen aan om foto’s te laten maken. Dit zou eigenlijk standaard bij elke uitvaart moeten zijn.
Nogmaals: ik vind het geweldig.


Hans

De foto’s en de filmpjes die je hebt gemaakt, zijn een enorme troost op momenten dat het moeilijk is. De filmpjes en foto’s op zo’n momenten herbekijken brengt mij tot rust !

Ik heb de foto’s en filmpjes al met veel mensen (familie en goede vrienden) gedeeld. Aanwezigen in de uitvaart keken uit naar het resultaat. Dany was heel geliefd, gerespecteerd en gewaardeerd. Een sterke directeur maar ook een krachtige man/partner waar ik voor altijd heel fier zal op zijn en blijven! Dany maakt nog steeds deel uit van mijn leven en dat zal voor altijd zo blijven. Ik vind het fijn om de foto’s aan anderen te laten zien en zo onze herinneringen te delen.

Voor zijn kleinzonen zijn die tastbare beelden waardevolle herinneringen. Arthur wordt in december 1 jaar en zal zich wellicht niet veel herinneren van zijn opa. Het is belangrijk om Dany levendig te houden…

De fotoreportage biedt absoluut meerwaarde om met de situatie om te kunnen gaan.
Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen. Het is een mooi blijvend aandenken aan een geliefde. Tevens gaat er op de dag van de kisting en uitvaart zoveel door je hoofd dat je zaken over het hoofd ziet. Alles nadien rustig kunnen herbekijken, geeft troost en rust. Ik ben blij dat ik voor de uitgebreide versie ben gegaan.


De stijlvolle afscheidsreacties van de vele aanwezigen waren voor mij zo hartverwarmend en ze zijn nu voor eeuwig vastgelegd op foto.

Ilja, je bent zeer discreet. Je aanpak is top.


In weinig woorden wist je onmiddellijk wat ik verwachtte.

Mijn verwachtingen naar jouw afscheidsfotografie zijn 100% ingelost.


Je communicatie rond prijs én de prijs zelf zijn ook correct.


Mijn getuigenis mag je zeker gebruiken om anderen te helpen. Mensen mogen mij zelfs contacteren mochten ze twijfelen.


marie-thérèse

Na het overlijden van ons vader in de coronatijd, moest de uitvaart in intieme kring plaats vinden. Tijdens het contact met De Nachtzon, uitvaartverzorging kwam Ilja als rouwfotograaf ter sprake (waar wij eerder nog niet echt van gehoord hadden). Door de voorbeeld-fotoboeken te zien wisten wij eigenlijk direct dat dit ook iets voor ons was.


Er waren wel twijfels over hoe het zou overkomen bij de andere familieleden, wat zij ervan zouden vinden, of het niet te confronterend zou zijn om foto’s te nemen bij verdriet en de daarbij horende emoties.


Alle twijfels waren ongegrond, iedereen was overtuigd van de deskundige aanpak van jou als fotografe. Het resultaat is verbluffend ingetogen, sereen en mooi.

Een waardevolle herinnering aan onze geliefde en die moeilijke periode. Voor ons is het een bron van kracht en een manier om ons verlies te verwerken door in het album te bladeren.


Wij raden iedereen aan om een rouwfotograaf te overwegen, want juist op die moeilijke momenten kan het een troost bieden om de herinneringen levend te houden, op deze prachtige manier.

Ilja, van harte bedankt om dit voor ons te verwezenlijken.


familie dobbelaere

Ik moest erg wennen aan het idee om foto’s te laten maken maar het gevoel bij de eerste ontmoeting met Ilja was erg oprecht en positief. Mijn twijfels waren ineens van tafel geveegd.

 

De foto’s kunnen mij ondersteunen als de meisjes met vragen komen.

Bij het bekijken van de foto’s zie ik steeds nieuwe momenten en emoties. Het is vooral de liefde die te zien is en wat ik heel waardevol vind. Het nemen van foto’s tijdens de dienst is niet opgevallen.

Ik wil je oprecht bedanken voor de prachtige diashow en het kleine fotoboekje. Hoe vreemd en moeilijk dit afscheid ook is geweest en nog steeds is, ben ik toch erg blij dat we dit door jou vast hebben laten leggen. Die liefde straalt echt van de foto’s af.


Het is nog allemaal heel onwerkelijk en heel moeilijk te bevatten. Door de liefde die je zo mooi in beeld hebt gebracht, hoop ik dat we dit kunnen gebruiken om dit hele gebeuren iets beter een plekje te kunnen geven.Bernadette

Een tijdje terug zag ik bij een wederzijdse kennis een oproep staan waar je vroeg om mensen om een mooi herinneringsportret te laten maken.

 

Ik heb geen moment getwijfeld om je een berichtje te sturen. Ik had namelijk pas daarvoor jouw werk gezien en vond het prachtig, hoe mooi en ontspannen en natuurlijk mensen op de foto stonden.

De enige twijfel die ik had was of jij de uitdaging aan wilde gaan om van onze kanjer foto’s te maken. Dit omdat onze kanjer meervoudig gehandicapt is en gebonden is aan zijn rolstoel en door zijn handicap geen aanwijzingen kan opvolgen. En hoe onze kanjer het zou vinden.

Maar die twijfel was helemaal niet nodig. Er was direct een klik tussen jou en Wyatt en hij leek de camera en jou niet eens op te merken, ging gewoon door waar hij mee bezig was. Je kreeg zelfs een niet willende papa op de foto, zonder dat hij het in de gaten had.

We hebben nu een heleboel mooie foto’s, waar je als eerste Wyatt op ziet en niet eens zijn altijd aanwezige rolstoel. En Wyatt staat op de foto’s zoals hij is, genietend van de kleine dingen in het leven, ons zonnestraaltje. Samen met de foto’s hebben we de herinnering aan deze middag waar hij zo van genoot.

Ik zou je echt aanraden bij iedereen die ik ken en die mooie natuurlijke foto’s wil.


Matty

Mijn zwager en schoonzus hebben de uitvaart van hun jongste zoon door Ilja laten vastleggen


Een aantal weken na de uitvaart heb ik met mijn schoonzus de foto's bekeken


Wat mij opvalt is dat het een hele laagdrempelige manier is om in gesprek te komen over de uitvaart. 


Ik vind het waardevol om op deze manier samen de herinneringen te delen. 


De herinneringen en emoties zijn heel treffend vastgelegd.

Ineke

Dank voor de fijne, liefdevolle en gezellige middag. 


De foto’s zijn van onschatbare waarde.

 

Ze tonen ons precies zoals we zijn.

 

Je bent geweldig!


Anisa

Toen ik erachter kwam dat mijn Pépé aan COPD en longfibrose lijdt, ben ik heel erg geschrokken.

Ik wist niet wat ik kon verwachten en het moeilijkste was:

hoelang hebben we nog samen

Weken werden maanden en maanden werden jaren. Zo zijn we aan onze weg begonnen.


In het begin praatten we er niet zoveel over. We lieten het op ons afkomen. We hebben al voor veel bruggen gestaan en zijn er steeds over geraakt.

Toen mijn Pépé mij vertelde over afscheidsfotografie wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Maar na een 1ste gesprek met Ilja werd het mij beetje per beetje duidelijk. We besloten de afscheidsfotografie te gaan doen.

We zijn samen met Ilja naar een plek gegaan waar mijn Pépé zich goed voelt. We hebben kunnen vertellen wat we belangrijk vinden en welke mooie momenten we allemaal samen hebben beleefd. Dit heeft Ilja allemaal mooi op foto kunnen leggen.

De foto’s tonen het verhaal zonder het te kennen. Ze tonen hoe sterk en zwak mensen tegelijk kunnen zijn.

Deze foto’s zijn voor mij een herinnering aan een hele mooie tijd die ik heb gehad met mijn Pépé.

Ilja geeft je een vertrouwd gevoel

Ze voelt als een kennis, niet als een vreemde.

Ze leeft mee in de periode die we beleven en kan deze prachtig op beeld vastleggen. Ik had twijfels in het begin omdat ik niet wist wat ik moest verwachten maar die twijfels heeft Ilja perfect weg gehaald.

Ik ben zeer blij met het resultaat.

Hoe moeilijk je verhaal ook is, bij Ilja vind je zeker een mooie herinnering en de foto’s kunnen je helpen het allemaal een beetje te plaatsen.

Messalina

Voor een uitvaart was Ilja aanwezig om een reportage te maken van het afscheid in de ruimste zin. Dus... foto’s nemen tijdens het afscheid nemen van de dierbare, foto’s tijdens de plechtigheid en tijdens het wegrijden van de rouwauto.

Het was voor Ilja en mij een grote uitdaging om samen te werken, het ging namelijk om een afscheid in besloten kring (max. 15 personen).

Ilja was er, maar ik heb haar eigenlijk niet echt gezien tijdens haar werkzaamheden.

Ook de nabestaanden hadden een zelfde soort reactie: je was er, maar niet zichtbaar.

Het resultaat van de reportage mag er zijn. De familie is erg blij met de herinneringen die ze op deze manier bij zich kunnen houden.

Ze zijn blij met deze foto’s, naast alle foto’s die ze hebben van hun dierbare tijdens het leven.


Ik wist dat de foto’s helpen bij het bieden van troost, maar realiseerde me niet dat ze zoveel troost zouden kunnen bieden.

Ook voor mij, als uitvaartleider, was het fijn om met Ilja te werken, ze is erg betrokken als persoon en als fotograaf.Marc Barbé, uitvaartbegeleider familiehuis de geslootene boom te sas van gent

Eerst durfde ik niet kijken naar de foto's.

Toen ik ze zag voelde ik me alsof ik aan heiligschennis deed,

maar langzaam aan kwamen ze binnen en leek het plots heel banaal om de beelden te bekijken, het leek wel fictie.


Het mooie eraan is dat het heel erg het leven relativeert,

zoals ook humor dat kan doen. 


De foto's dragen een sterke boodschap met zich mee voor de toeschouwer, hoop en verdriet een plaats geven in gedeelde kring.


We zullen hier veel aan hebben.

een broer

Een ‘mooie’ reportage van 2 ongelofelijk waardevolle, liefdevolle en natuurlijk ook droevige dagen.

Voor de 4 meisjes en Addy een waardevol aandenken.


miranda

Ik heb al een paar keer naar de foto's gekeken, en zou dat nog vele malen willen doen. 

Het doet veel verdriet maar het geeft ook troost.


Ik ben heel blij dat deze herinneringen vastgelegd zijn – veel filigraner (gedetailleerder, verfijnder) dan we ons ooit zelf konden herinneren in de waas van emoties.

Het toont de vele kanten, het verdriet maar ook de vreugde om mooie herinneringen, de troost en de warmte, het gemis, zijn aanwezigheid, de vele mensen die hem en ons oprecht graag zien…


evy

Het contact met Ilja was zeer positief en zeer wijs.

Ze geeft nabestaanden een waardevolle, blijvende herinnering zodat zij later kunnen terugkijken op een emotionele dag, waar vaak veel aan ze voorbij gaat.


Achteraf kunnen afscheidsfoto's heel wat troost bieden.

Het is iets waaraan een mens zich af en toe nog eens kan ‘vasthouden’ als het gemis groot wordt aan iemands tastbare aanwezigheid. 

De foto's hebben 'eeuwigheidswaarde' voor de familie.

Ilja legt deze momenten voor hen vast, respectvol en onopvallend. Ik werd geïnspireerd door Ilja haar visie op troost en heb dit gebruikt in mijn verhaal tijdens een afscheidsdienst die Ilja fotografeerde.


Wanneer wij aan het begin en aan het einde van het leven dicht bij mensen mogen komen te staan, dan is dit niet onze verdienste maar een 'gave'. Een 'geschenk' dat ons tot diepere en dankbaardere mensen maakt.


Ik wens jou de goede ingevingen toe die je op dàt moment nodig hebt om het wonderlijke te kunnen vastleggen....

het wonderlijke van de dànkbaarheid


Ilja, bedankt voor je mooie werk-van-troost en veel moed en inspiratie bij  jouw zeer zinvolle inzet voor mensen, via de weg van je ogen en oren...en zo recht naar je hart en je ziel.


alexander stroobandt, gebedsvoorganger,

priester bisdom brugge


We waren al enige tijd op zoek naar een fotograaf voor een reportage op locatie.

Maar het moest wel een fotograaf worden waar van wij dachten, "hier heeft het gehele gezin wel een klik mee”, wat geen eenvoudige opgave is.

Het is ook niet makkelijk om bij iedereen in de smaak te vallen, van opa en oma tot aan de twee kleinzoons. We hebben je gevonden door wat rond te ‘Googelen’ en je website te bekijken.

Na overleg met de familiedelegatie hebben we besloten je een mailtje te sturen of je voor ons de fotoreportage zou willen verzorgen. We stuurden je een hele waslijst met vragen en ‘eisen‘. Je reactie hierop was per direct zo positief en gezellig, dat er van onze kant uit gelijk een klik was.

We hebben vooraf alleen telefonisch en via de mail contact gehad maar dat was prima.

De dag van de reportage konden we vast stellen dat we de juiste fotograaf hadden gekozen, hier hadden we eigenlijk ook al geen twijfel over. De klik was er zowel bij jong als bij oud en iedereen die er tussen in zat.


Je kreeg het voor elkaar om verhalen en herinneringen los te krijgen, waardoor we lachten en spontaan op de foto gingen.

Een reportage waar we met een zeer goed gevoel op terug kijken en waar we van genoten hebben.


Wat waren opa en oma blij dat ze al aan het eind van de dag een kleine selectie met foto’s konden laten zien aan de familie.

Ook de afdrukken en het kleine fotoboekje waren een schot in de roos. Iedereen die de foto’s heeft gezien, vertelt gelijk dat het zulke mooie en spontane foto’s zijn en wil weten wie deze reportage heeft verzorgd voor ons.


We bevelen je dan ook veelvuldig aan.

Of het nu voor een klein en intiem gezelschap is of dat je een gehele groep in het gareel moet houden, je maakt er iets spontaans van en je zet de reportage om in een blijvende herinnering.

 

Heel veel dank hiervoor

familie segers

Even aftasten langs mijn kant in het begin maar al snel voelde ik mij op mijn gemak en ontspande ik meer en meer en hebben we heerlijk gekletst en gelachen... 

Dat heeft geloond want de foto's zijn prachtig


Lekker spontaan en leggen mij precies vast zoals ik ben als ik helemaal happy ben. 


Nogmaals bedankt voor de gezellige middag en de schitterende foto's.

evelien

Wij hebben Ilja ervaren als rustig en professioneel. Ze stelde de juiste vragen op het juiste moment en pikte vlug en goed op wat onze wensen waren.


We hadden haar bij ons thuis al gevraagd enkele foto’s te maken en ze ging
rustig haar gang zodat wij tijd hadden om andere dingen te regelen. Dit werd erg door ons gewaardeerd.


De foto’s zijn voor ons een
aanvulling en herinnering aan de dag. We willen het leven van Jorien herinneren en daar hoort ook het einde bij. Het is een belangrijk moment, een waardig afscheid en deze dag onthouden voelt als respect naar Jorien toe.


Wat kun je anders doen dan mensen omhelzen, knuffelen als woorden tekort schieten. Hier hadden we zelf veel behoefte aan en het is
mooi om dit terug te zien op de foto’s.
We zien de
verbondenheid terug in de foto’s. De verbondenheid met elkaar, naar ons toe maar ook naar Jorien toe.

 
Ilja vangt goed de emotie. Een blik, een traan maar ook een lach.
Het fotoalbum helpt ons om
samen terug te gaan naar de herinnering, samen de herinnering te delen. Mensen die er eerst sceptisch tegenover stonden vonden het, na het zien van het album, toch heel mooi en begrepen toen ook waarom we dit wilden.

 
We wisten dat Ilja er was maar hebben haar
niet gezien die dag. Rustig en onopvallend heeft ze haar werk gedaan. Ook anderen hebben niet in de gaten gehad dat er een fotograaf aanwezig was.

 
We zouden zeker aan iedereen zo’n fotoreportage aanraden.
 


cor en annemieke

Dank voor je presentatie!


Ik ervaarde al snel je passie waarmee je over je werk praat en die ik teruggezien heb in je diapresentatie en de fotoboeken die we konden bekijken.


Prachtige, verstilde en verstillende beelden, die voor de mensen voor wie je de foto's gemaakt hebt, zeker van heel veel waarde en steun zullen zijn.


Ik zal mensen zeker wijzen op jouw werk.

mary

Ilja heeft foto’s genomen van de begrafenis van onze jongste zoon.

Zij was op een professionele manier aanwezig en heeft met veel oog voor detail mooie foto's gemaakt.

 

Vaak had ze de mooie momenten precies te pakken, zoals de foto waarop onze oudste naar de condoleance kamer kwam om zijn vriendje het kistje te laten zien.


Van het begin van de dag (onze aankomst bij de begraafplaats) tot en met het einde (het gesloten graf) is door Ilja treffend vastgelegd.

Wij vinden het prettig om foto's van de begrafenis van ons zoontje te hebben. Soms hebben we de behoefte om deze te bekijken. Ze helpen ons herinneren hoe het ook weer was, wie er aanwezig waren.


Als we de foto's bekijken zien we het verdriet op onze gezichten, zien we hoe diep het dal van verdriet is. Dit helpt ons; hoe precies weten wij ook niet, maar wel dat het ons helpt in ons rouwproces.


De foto's gebruiken wij ook om onze oudste zoon uit te leggen hoe het was. De foto's helpen om zijn vragen, die veranderen bij het ouder worden, te beantwoorden.


Peter en Christien

Ik werd op de optie van het fotograferen geattendeerd door Nicoline Hoogendoorn van Monuta.
Ik had er zelf niet direct aan gedacht.

Ik vond het direct een goed idee. Ik heb erg veel vertrouwen in Nicoline en omdat zij jou heeft aanbevolen en het ook in het eerste gesprek goed ging, had ik vertrouwen.


Er waren geen twijfels na de introductie.

Wat mij betreft is er zowel met het optreden tijdens de uitvaartbijeenkomsten als met de producten aan de verwachtingen voldaan.

Ik ben erg tevreden.

Prima begeleiding en duidelijke uitleg wat mogelijk is.

Ik zou zowel aan familie, vrienden als kennissen jouw diensten aanbevelen.Addy


Dank je wel voor de mooie beelden.


Zeker de zwart-wit beelden er tussen zijn zeer smaakvol.


Ook de diashow is prachtig gemaakt.

RINA

Prachtig en sereen heb je ons afscheid in beeld gezet.


Silke


Lieve, lieve, lieve Ilja,


Ik twijfelde geen moment om met jou samen te werken of om jou de opdracht te geven.

 

Vanaf het moment dat wij elkaar de eerste keer spraken, voelde ik een positieve klik met jou.

 

Jij hebt zo’n serene energie om je heen, jij geeft rust en vertrouwen.

 

Daarom wilde ik graag dat jij mijn opdracht deed, ondanks dat ik weet dat jouw hart bij afscheidsfotografie ligt. Ik weet dat food fotografie iets heel anders is dan jou specialisme. Echter, jij hebt mij niet afgewezen. Dat is jouw professionaliteit.

Tijdens het fotograferen stopte je niet voordat jij het gewenste resultaat had behaald. 

Niets was te veel voor jou!


Jij luisterde goed naar mijn wensen, je denkt mee en het allerbelangrijkste: jij haalt alles uit de kast om die ene foto, dat ene plaatje neer te kunnen zetten.

Boven mijn verwachtingen


Jij bent niet alleen een echte vakvrouw, maar ook ontzettend lief en je hebt een leuke persoonlijkheid!

Ik zou iedereen jou aanraden, ook degenen die hun producten willen promoten.


Dankjewel voor je inzet en je moeite om mijn producten te laten schitteren. 


Veel liefs,

Figen

Ilja, wat heb je een prachtige reportage gemaakt. Dat heb je heel mooi weergegeven. Mooie, blije en liefdevolle foto’s!birgitte

Wij wilden een fotoreportage van onze kleinzoontjes laten maken, maar ja door wie? Toen kwamen we bij Ilja Verstraten terecht en daar hebben we zeer zeker geen spijt van gehad!


Al bij ons eerste contact was er een klik, zowel bij de grootouders als bij de kleinkinderen.

Ilja deed de fotoreportage op zo’n geweldige manier dat we geen benul van de tijd meer hadden.

Ook de kinderen vonden het geweldig en hadden alle aandacht voor haar.

Ja en dan moet je gaan kiezen! Je ziet zoveel prachtige foto’s, maar zelfs bij het kiezen van de foto’s geeft ze nog advies.

Ook de mogelijkheden die er zijn, waar je de foto’s op af kunt laten drukken is een uitzoekerij op zich, maar ook daarbij staat Ilja je weer terzijde.

Nu zijn we de trotse opa en oma van een prachtige foto op dibond (aluminium) van onze kleinzoontjes en nog diverse prachtige losse foto’s. Wij raden iedereen aan die van plan is een fotoreportage te laten maken dit zeker bij Ilja te laten doen. Ze zal je zeker niet teleurstellen!


familie bijman

We halen er dagelijks kracht uit!

We staan met hart en ziel achter deze woorden.

Op de dag van de uitvaart hebben we je niet gezien. Ook niemand van de vele aanwezigen heeft jou gezien.

Toen we het fotoalbum lieten zien, vroegen ze zelfs wie dan die foto's had gemaakt.

Zelfs nu nog ontdek ik regelmatig kleine details op de foto’s wanneer ik het fotoalbum doorblader die me nog niet waren opgevallen en die me plezier doen: een gebaar, een blik van iemand…


Ik vind het zo bijzonder, je hebt al onze beste vrienden op de foto gezet. Ze staan ook allemaal in het fotoalbum. Hoe heb je die er zo uit weten halen tussen al die mensen die je niet kent?

Wanneer mensen op visite komen wordt het fotoalbum steevast bovengehaald en telkens krijgen we dezelfde reacties :
zo mooi en sereen of

hadden we maar geweten dat dit werd gedaan, dan hadden we ook zo een prachtig aandenken gehad!

Lieve groeten

jan en véronique

Wat een prachtige, sfeervolle foto’s van Wereldlichtjes Goes! 


Heel moeilijk om onder die omstandigheden de belichting goed te krijgen, weet ik uit ervaring. 

Maar zo te zien is dat jou wel toevertrouwd


Ik ben zeer gecharmeerd van de foto's van harpistje (en zoonlief) Harm. 


Ik heb genoten van de mooie foto’s!

marga