Diensten

Naast afscheidsfotografie en uitvaartfotografie biedt Ilja Verstraten herinneringsfotograaf nog andere diensten aan die aan herinneringsfotografie gerelateerd zijn

Ilja Verstraten herinneringsfotograaf is gespecialiseerd in het vastleggen van jouw dierbare momenten, niet alleen het fotograferen bij een uitvaart en het fotograferen bij het afscheid nemen maar ook andere waardevolle en dierbare momenten. Lees welke diensten ik nog meer aanbied, zodat jij straks, in alle rust, in een prachtig en compleet fotoalbum kan bladeren met jouw meest tastbare en dierbare herinneringen. Herinneringen om te koesteren!

Welke dierbare momenten leg ik ook voor je vast?

  • Portretfoto
  • Gezinsfoto
  • Familiefoto
  • Herdenkingsplek, als er geen graf of fysieke plaats is
  • Verstrooien van de as
  • Foto na bepaalde tijd op een voor jullie speciale plek of met een dierbare herinnering

Andere wensen? Laat het me weten! Ik denk graag met je mee.

De foto's zijn veel gedetailleerder dan we ons ooit zelf konden herinneren in de waas van emoties

Evy

Ik heb al een paar keer naar de foto's gekeken, en zou dat nog vele malen willen doen. Het doet veel verdriet, maar het geeft ook troost.

Ik ben heel blij dat deze herinneringen vastgelegd zijn – veel filigraner (gedetailleerder, verfijnder) dan we ons ooit zelf konden herinneren in de waas van emoties.

Het toont de vele kanten, het verdriet maar ook de vreugde om mooie herinneringen, de troost en de warmte, het gemis, zijn aanwezigheid, de vele mensen die hem en ons oprecht graag zien…

Contact

Het is best spannend om een afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf in te huren.

Natuurlijk mag je al je vragen aan me stellen. 


Wil je eerst meer weten over mij? Hier lees je Mijn verhaal

Je kunt ook eens kijken bij de Meest gestelde vragen.