Herinneringsportret | Ilja Verstraten herinneringsfotografie

Ceremoniespreker bij afscheid

Omdat iedereen een warm en persoonlijk afscheid verdient

De uitvaart als portret van het leven
Als herinneringsfotograaf maak ik een portret van iemand zoals hij of zij werkelijk is. Een portret wat niet geposeerd is maar waarop je hem of haar herkent zoals hij of zij werkelijk is.

Zo kun je ook een afscheidsviering zien; als een portret. Het geeft iemands leven weer. Precies zoals hij of zij was. Een eerbetoon aan iemands leven en wat hij of zij voor ons betekent heeft.

 

Alles is mogelijk

Alles is mogelijk. Wil je een afscheidsviering in het bos? Dat kan. Wil je een afscheidsviering op het strand? Ook dat kan. Of denk eens aan een afscheidsviering in je eigen tuin.

Anders

 dan Anders

Niet verwerken maar verweven in je leven

Een goed en persoonlijk afscheid helpt je rouw en verdriet maar ook liefdevolle herinneringen te verweven in je leven. Je hoeft niet te vergeten, je hoeft niet te verwerken maar neem degene die je lief is mee in je leven. Als eerbetoon voor wat hij of zij voor je betekent.

 

Creativiteit

Vaak verliezen we tijdelijk onze creativiteit als we rouwen. Net nu je deze zo hard nodig hebt om de afscheidsviering vorm te geven zoals je graag wilt. Zodat je achteraf geen spijt hebt van de dingen die je wel of niet hebt gedaan. Maar terug kan kijken op een mooi en liefdevol afscheid.

Wij helpen je je creativiteit boven te halen en  zetten onze creativiteit in om een afscheid te maken, precies zoals jij wenst.

Samen bespreken we je wensen. Hoe pijnlijk en verdrietig een uitvaart ook kan zijn, we zorgen dat je er op een goede manier op terug kan kijken. Op de manier die bij jou past.

 

Contact

Herinneringsportret

Ik help je de herinnering te onthouden door deze vast te leggen op beeld, puur en echt.

Herinneringsdocument

Ik help je je verhaal te vertellen en vast te leggen in een waardevol herinneringsdocument.