Afscheidsfotografie Sluis

Ilja-Verstraten-herinneringsfotograafvlinder

Ben je op zoek naar een

afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf

in Sluis, (Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland?)


Ilja Verstraten herinneringsfotografie legt je dierbare momenten van het afscheid nemen en de dag van de uitvaart met liefde voor je vast. 

Als houvast voor later

Liefdevolle en troostende foto's bij begrafenis en crematie in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Tijdens de uitvaart, maar vaak ook in de week voor de crematie of begrafenis , zitten je emoties vaak zo hoog, dat mooie, dierbare momenten zomaar aan je voorbijgaan. Je staat er niet echt bij stil. Je leeft op de automatische piloot en vaak  wordt je geleefd.
Verdoofd van verdriet en oververmoeid van de afgelopen periode krijg je niet helemaal mee wat er nu allemaal gebeurt. En je hebt het nog wel zo goed geregeld.

Alle details wil je onthouden, niks wil je vergeten. Het is dan fijn dat je weet dat je later deze dierbare momenten in een fotoalbum terug kan zien.

Niet gefocust op het verdriet maar terugkijken op liefdevolle, troostende en verbindende momenten. Dat is waar ik als  uitvaartfotograaf op let en die ik voor je vastleg. Zodat jouw dierbare momenten liefdevolle, tastbare en blijvende herinneringen worden.


Lees hier meer over 
afscheidsfotografie en uitvaartfotografie.


Contact

Heb je een afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf nodig?

Of heb je vragen?

Aarzel niet om ze te stellen.

Je kan ook eens kijken bij de Meest gestelde vragen.

Het resultaat is verbluffend ingetogen, sereen en mooi

familie dobbelaere

Er waren wel twijfels over hoe het zou overkomen bij de andere familieleden, wat zij ervan zouden vinden, of het niet te confronterend zou zijn om foto’s te nemen bij verdriet en de daarbij horende emoties.

Alle twijfels waren ongegrond, iedereen was overtuigd van de deskundige aanpak van jou als fotografe. Het resultaat is verbluffend ingetogen, sereen en mooi