Afscheidsfotograaf

"

We willen het leven van onze dierbaren herinneren. Daar hoort ook het einde bij. Herinneringen heb je nodig om gebeurtenissen te plaatsen. Maar in emotionele of verdrietige situaties vergeet je snel dingen. Dat overkwam mij na de begrafenis van mijn broer. Het was frustrerend om hier weinig herinneringen aan te hebben. Het maakte me boos en verdrietig. Hierdoor ervaarde ik mijn rouwproces als extra pijnlijk.  Foto's hadden mij hierbij kunnen helpen.

Daarom leg ik deze bijzondere momenten voor je vast en maak er een tastbare herinnering van. Met gevoel voor sfeer en detail. Met zorg en aandacht. Met een maximale professionele betrokkenheid en een optimale persoonlijke afstand en nabijheid. Door het voelen van emotie en deze integer vast te leggen. Rustig en onopvallend


Ilja Verstraten herinneringsfotograaf

Liefdevolle en troostende foto's

Afscheidsfotografie

Liefdevolle en troostende foto's van het afscheid van een geliefde dierbare 


'Niet eng of verdrietig maar sereen en liefdevol. Mooi en troostend'.


Vaak hoort bij het moment van
afscheid nemen ook het
sluiten van de kist. Lees hier meer over het fotograferen bij het sluiten van de kist.


Afscheid nemen

Afscheid nemen of het groeten van een overleden dierbare is pijnlijk en confronterend. Soms best ook spannend.
Daardoor kan er best veel aan je
voorbij gaan, je doet wat je moet/ wil doen maar je beleeft het niet echt bewust. Foto's helpen je om deze liefdevolle momenten terug te zien. De foto's bekijken helpt je in het rouwproces.
Afscheid nemen doe je vaak samen. Je deelt het verdriet, je haalt herinneringen op, je troost elkaar.Sereen en liefdevol

Je geeft iemand soms persoonlijke voorwerpen mee die belangrijk zijn, je raakt hem of haar nog even aan; een streling, een kus, je hand op zijn/ haar hand.

Ook al neem je je voor om alles zo bewust mogelijk mee te maken, toch gaat er veel aan je voorbij op zo'n moment. Het is dan fijn om later,
op je gemak en in alle rust, deze liefdevolle momenten nog eens terug te zien. Dit kun je doen door in het prachtige fotoalbum te kijken en te zien hoe liefdevol en troostend dit moment was. Deze foto's helpen je verder om er jouw eigen verhaal van te maken. Als afscheidsfotograaf help ik je om jouw verhaal in beeld te brengen.

Serene en liefdevolle foto's, die troost in beeld brengen. Die troost en liefde ervaar je elke keer weer als je de foto's bekijkt.

Het moment van afscheid nemen is
verdrietig en confronterend. Toch helpt het je in je rouwproces. Foto's van dit moment helpen je om hier mee verder te kunnen leven en door te leven. Contact

Wil jij ook graag foto's van het afscheid nemen van je geliefde dierbare die je helpen in je rouwproces en om met het verdriet om te kunnen gaan?

Neem dan contact met me op.

Ook als je vragen hebt of meer wil weten, neem dan 
contact met me op. Ik vertel je er graag meer over.

De foto’s die je hebt gemaakt toen we afscheid namen van Yvonne geven troost. Ze zijn niet eng of verdrietig. De situatie is verdrietig maar je hebt het sereen en liefdevol in beeld gebracht. De wade waarin ze opgebaard lag was voor ons heel belangrijk. Om de foto’s daarvan terug te zien vind ik heel mooi en troostend.