Afscheidsfotograaf Vlissingen

Troostende foto's

Ben je op zoek naar een professioneel afscheidsfotograaf en uitvaartfotograaf, gespecialiseerd in fotograferen bij het afscheid nemen en bij de begrafenis en de crematie? Woon je in de regio Vlissingen (Walcheren, Zeeland)

Dan help ik je graag om van jouw dierbare momenten, tastbare en liefdevolle herinneringen te maken, zodat je ze beter kan onthouden en bewaren.


Fotoreportage van de begrafenis of crematie

De uitvaartondernemer komt vaak met een lijst waaruit je mogelijkheden kan kiezen die bij je passen. Denk aan welke bloemen, welke uitvaartkist en hoe de uitvaart eruit gaat zien. Op deze lijst staat meestal nog geen afscheidsfotograaf, uitvaartfotograaf of rouwfotograaf. Toch is dit een belangrijke onderwerp.

Want een
fotoreportage van de begrafenis of de crematie is bijzonder waardevol. Het helpt je herinneringen te bewaren en te onthouden. En dingen die je gemist hebt alsnog te zien. Als afscheidsfotograaf help ik je om te zien wat jij op dat moment niet ziet.


Emoties

Een professioneel afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf weet welke beelden belangrijk zijn en zeker moeten worden vastgelegd. Een professioneel uitvaartfotograaf weet ook dat het fotograferen van een uitvaart veel meer is dan alleen het registreren en fotograferen van wat er gebeurt.

Een fotograaf die gespecialiseerd is om de begrafenis
of
de crematie vast te leggen, ziet emoties en durft ze te fotograferen. Emoties roepen gevoelens op die veel betekenen. Die gevoelens geven later troost als je ze terug ziet in het fotoalbum. Die gevoelens gaan niet over het verdriet maar om de momenten van troost en liefde, van verbondenheid en intimiteit: oogcontact of een knuffel of samen lachen om leuke herinneringen.


Hartverwarmende beelden

Een professioneel afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf weet dat er verdriet is en dat mag er ook zijn. Maar een professioneel afscheidsfotograaf zoomt er niet op in. Het zijn de momenten van troost die een uitvaartfotograaf vastlegt, die momenten waarvan ik als uitvaartfotograaf tastbare herinneringen maak en die later troostend zijn, tastbare herinneringen die helpen om je verdriet en het gemis te kunnen plaatsen en die je minder eenzaam doen voelen.


Vertrouwen

Ik vind het fijn om van tevoren contact te hebben via de telefoon of dat ik bij je langskom, zodat ik kan luisteren naar je verhaal en naar je wensen. Zodat je weet wie ik ben. Dat geeft vertrouwen op de dag van de uitvaart. Dat geeft ook rust en je kunt ontspannen omdat je niet bang hoeft te zijn om momenten te missen. Je kunt ze later altijd terug zien op de foto's in het fotoalbum.

Ik maak jouw verhaal
compleet zodat het makkelijker wordt om het voor jezelf te ordenen en om het te delen met anderen

Nog meer waardevolle en dierbare momenten


Tijdens de week van de uitvaart zijn er nog meer 
mooie momenten die belangrijk zijn om later terug te zien. Lees hier welke dierbare momenten ik nog fotografeer voorafgaand aan de begrafenis of crematie.

Ilja Verstraten herinneringsfotografie legt de uitvaart met liefde vast, door liefdevolle, troostende en verbindende momenten tastbaar te maken. Als houvast voor later.

Meer lezen over
uitvaartfotografie? Kijk dan op: Ilja Verstraten/ uitvaartfotografie

Contact

Wil jij ook graag foto's van het afscheid nemen of de uitvaart die je helpen in je rouwproces en om met het verdriet om te kunnen gaan?

Neem dan contact met me op.

Ook als je vragen hebt of meer wil weten, neem dan 
contact
 met me op.

Ik vertel je er graag meer over.

Je kunt ook eerst kijken op Meest gestelde vragen.

Het is niet het verdriet wat te zien is maar vooral de liefde. Iets wat heel waardevol is

Bernadette

Het gevoel bij onze eerste ontmoeting was heel erg oprecht en positief. Mijn twijfels waren ineens van tafel geveegd.

Een herinnering voor mijn kleine meisjes. Mochten de meisjes met vragen komen over deze dag, dan heb ik nu de foto’s die mij hiermee kunnen ondersteunen. Tijdens de dienst is het nemen van foto’s niet opgevallen. Bij het bekijken van de foto’s zie ik zelf steeds nieuwe momenten en emoties.

Het is niet het verdriet wat te zien is maar vooral de liefde. Iets wat heel waardevol is. Het was een moeilijke beslissing om te nemen maar ik ben dankbaar dat ik dit heb gedaan